Logo restaurant Koekop Leiden

Proef het seizoen!

Michiel en zijn keukenbrigade halen hun inspiratie voor gerechten uit met name de Mediterrane keuken, maar laten zich ook beïnvloeden door  internationale ontwikkelingen. Zij stellen elke maand een Koekop Menu samen. Bij het samenstellen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten en staat voorop dat er zo weinig mogelijk verspilling plaats vindt. De samenstelling van de verschillende gangen van de menu’s is door de keuken gekozen. Uiteraard heeft de keuken een mooi alternatief als u vegetarisch eet.

Lange Mare 60
2312 GS Leiden

KOEKOP MENU

ZOMERDEAL (maandag t/m donderdag voor de maand augustus)

GEHEEL VERZORGD 3-GANGEN MENU:

ZEEBAARS  –  RIB EYE  – PANNA COTTA

3-gangen menu all-in (heel): € 67,50 3-gangen menu all-in (half):  € 57,50

(3-gangen diner incl. amuses, brood en boter, bruisend aperitief, bijpassend heel/half glas wijn per gang, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises)

 

4-gangen € 47,50,-   |  € 82,- all-in * | € 70,- all-in half**

5-gangen € 55,-      |  € 96,50 all-in* | € 81,50 all-in half**

*all-in: diner incl. bijpassend glas wijn per gang, tafelwater, koffie/thee met friandises

** all-in half: als hierboven maar met half glas bijpassende wijn

Wijnarrangement: € 7,- per glas  |  € 4,- per half glas (BOB arrangement)

Kaas in plaats van dessert + € 4,- ( selectie v/d chef: 3 st)

Kaas als extra gang + € 12,50 (selectie v/d chef 4 st)

Vraag naar onze kaaskaart met diverse binnen- en buitenlandse kazen van ‘Fromagerie Bon’

Uiteraard houden wij rekening met allergieën of dieetwensen. Laat het ons weten!